sobota 13. ledna 2018

Na špacíru za štětináči


  Sobotní ráno za oknem nevěštilo zrovna pěkné počasí, ale chuť na focení venku byla silnější.  Ve třičtvrtě na osm se s kamarádem Bohoušem domlouváme, že v osm vyrazíme. To jsem ale netušil, že mi odpovídá ještě rozespalej z postele a tak je pro něj příští čtvrt hodinka docela bojovkou.


   S kratičkou přestávkou těsně před devátou dojíždíme na naše oblíbené místo. Je jím stará rozlehlá obora s množstvím starých stromových velikánů.

středa 10. ledna 2018

HM Photo Art spatřil světlo světa


   Když jste tak trochu blázen do focení a potkáte úplně stejně zaměřenou kamarádku, není daleko k tomu, aby vznikl nápad, který se budete snažit zrealizovat.
   Někdy před dvěma měsíci slovo dalo slovo a začali jsme s Maruškou přemýšlet nad našimi fotkami, které by mohly pěkně vyniknout v papírové paspartě zavěšené na zdi.
   Náš nápad nás natolik pohltil, že pomaličku, ale jistě začal nabývat na reálné podobě a tak jsme po večerech začali dávat fotky i hlavy dohromady, až jsme dali život novým stránkám HM Photo Art, kde je všechno pěkně pohromadě i popsané.
  Prosím nahlédněte a budeme moc rádi, když se k nám budete vracet ať už jako příznivci našich fotografií, nebo naši zákazníci, kteří chtějí potěšit "pasparťátkem"sebe, či někoho blízkého.
   
   Honza Veber a Marie Králová
              HM Photo Art

http://www.hmphotoart.com/

úterý 2. ledna 2018

Nepodceňujme vlastní bezpečnost na Nových Mlýnech

  

   K napsání tohoto možná netradičního článku mne přivedly zhruba dva důvody. Tím prvním je ten, že patřím, i když k ne tak častým, návštěvníkům tohoto oblíbeného místa k fotografování a pozorování ptáků této jihomoravské perly

pondělí 1. ledna 2018

Kvíčaly kam se podíváš


Je sobota 30. prosince 2017 a my se spokojeni vracíme ze dvoudeního výletu za ptáky na jihu Moravy. Sešla se nás poměrně početná parta stejně postižených nadšenců a během těch dvou dnů jsme se tak různě prosetkávali v terénu i na společném jídle. Zkrátka a dobře, bylo fajn...

PF 2018

   Vám všem, milí návštěvníci mých stránek,
bych rád popřál do nového, právě nastupujícího roku 2018, pevné zdraví, štěstí a spokojenost s tím, co můžeme dokázat a změnit a odvahu k tomu, co změnit nedokážeme.
   Fotografům navíc ještě tradičně jen to nejlepší světlo a spoustu krásných fotek :-)
Váš Honza Veber