sobota 26. prosince 2020

Jaký byl?

 


   tenhle právě končící rok? Hektický. Ve všech směrech. 

Covid uzavřel svět do malých, snad jen trochu provázaných bublin a nebýt dnes tolik diskutovaných sociálních sítí, internetu a mobilních telefonů, na které

se čas od času snáší poměrně ostrá kritika, tak svět spolu takřka přestal mluvit. Až na malé vyjímky. 

   Lidé se více začali věnovat tomu, co je obklopovalo kolem vlastního domova. Kamarádi mi kolikrát volali, co nadělali kolem domu i firmy práce, co kde fotili doslova za barákem a co našli zajímavých míst a objevili ptačích druhů, které jim před tím unikaly. 



   Ani my s Maruškou jsme nebyli vyjímkou, tedy až na malé vyjímky :-)) Velebili jsme zahradu, to aby byla "po našem" a tak na samém konci roku světlo světa spatřila i nová alej z osmnácti lip a dvou javorů klenů, ůly našich včel se stkví malovanými výjevy z Maruščina štětce a barev a i těch několik fotografií je převážně ze zahrady, snad krom kratičkého výletu za jeřáby a několika malých vyjížděk s našimi milovanými Pelicany :-)

 


    A co si tak moci přát? Abychom my i vy jste zůstali především zdrávi. Trochu toho příslovečného štěstí a všem, co jakkoliv tvoří, nejen skrze hledáček fotoaparátu, neutuchající inspiraci a především touhu tvořit.

   Krásný rok 2021 vám všem a děkujeme, že jste nám zachovali svoji přízeň

Honza a Maruška


Žádné komentáře:

Okomentovat